Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pregó de la Festa Major d’Hivern

El passat dia 19 de gener, el tradicional Pregó de Festa Major marcava l’inici de la nostra Festa Major d’Hivern, la festa de Sant Sebastià.

L’encarregat de pronunciar el Pregó d’aquestany va ser el Sr. Josep Franquès Sans, mestre, historiador, i actual president de les Aules d’Extensió universitària per la Gent Gran de la URV a Constantí. El seu pregó va repassar la seva trajectòria en el món de la docència, i també va fer balanç dels 12 anys de les Aules d’Extensió Universitària de la URV a Constantí, un dels municipis amb una ratio de participació més elevada a la província de Tarragona. Finalment, també va fer referènciaa la seva vincul·lació a diverses entitats del municipi, com la Cooperativa Agrícola Mare de Déu de Montserrat, actualment Cooperativa Agrícola Unió d’Agricultors, de la qual en va ser administrador.

En el document adjunt, cedit pel mateix Sr. Josep Franquès, podeu consultar les dades i el contingut essencial d’aquest pregó:

Pregó Festa Major Hivern de Constantí

Back to top