Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de renovació del primer tram del carrer dels Horts

Aquest cap de setmana han finalitzat els treballs de renovació i millora al primer tram del carrer dels Horts. Les obres s’han executat en un termini aproximat d’un mes, amb un pressupost d’execució de 49.210,09 euros (IVA no inclòs)

L’execució d’aquestes obres responia a la necessitat de renovar el carrer degut al seu estat de deteriorament i a les constants fuites d’aigua que es produïen. Les obres han consistit en la renovació de la xarxa d’aigua potable, la xarxa de clavegueram i el paviment del carrer. Les obres han contemplat també adaptar el carrer a la normativa actual pel que fa a l’amplada de la calçada i les voreres, millorant considerablement la seva accessibilitat.

L’àmbit d’execució el projecte ha comprès entre la cantonada del carrer Major amb el propi carrer dels Horts fins a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer, uns treballs que han  implicat talls en el trànsit mentre han durat les obres. Des del passat divendres, els vehicles ja poden circular per aquest tram de carrer.

En la mateixa línia que l’obra finalitzada fa algunes setmanes a un altre dels carrers del nucli antic, el carrer Els Pallaresos, aquests treballs han permès donar una imatge renovada i modernitzada al carrer, i també millorar considerablement la seva accessibilitat per als vianants.

Back to top