Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la 2ª edició de la ruta “Constantí DTapes”

Aquest dimarts 8 de maig s’ha presentat la 2ª edició del Concurs “Constantí DTapes” que s’iniciarà oficialment aquest divendres 11 de maig, organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament. La presentació s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Dolors Fortuny, a més dels representants dels diversos establiments que participen d’aquesta 2a edició.

Un total de 9 establiments participaran d’aquesta segona ruta de tapes, que arriba després de l’èxit que va tenir la iniciativa durant l’edició de l’any passat. L’alcalde, Oscar Sánchez, ha destacat que en la línia de l’any passat, el concurs “té com a objectiu dinamitzar i promocionar la restauració i el comerç local”. A més, ha afegit que “aquest any, hi ha més establiments col·laboradors”.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica Dolors Fortuny ha destacat que “la iniciativa s’emmarca en la línia de col·laboració i promoció del comerç local, en aquest cas de la restauració”, i ha subratllat que els premis del concurs “revertiran també en els comerços locals i serviran per dinamitzar l’activitat comercial”.

En aquesta II edició del concurs “Constantí DTapes”, hi ha nou establiments adherits: Bar Luis, El Petit Franckfurt Pasa Puess, Pak Constantí, Bar Frankfurt, Pizzeria La Raval, Ca la Tere, Bar El Tractor, Bar Francolí, Bar del Casal Municipal de la Gent Gran.  Aquests establiments oferiran, durant els dies 11, 12, 25, 26 i 27 de maig, plats elaborats especialment pel concurs de tapes, acompanyats d’una beguda a un preu de 2,5 €uros.

Aquest 2on Constantí DTapes també tindrà premis, i és que entre totes les persones que provin un mínim de 6 tapes i lliurin la butlleta segellada pels establiments participants, entraran en el sorteig de 3 vals de compra per valor de 50 €uros vàlids per als comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí. A cada establiment participant hi haurà una urna on els clients podran dipositar els seus vots. També hi haurà una urna addicional a l’Ajuntament amb la mateixa finalitat.

El sorteig se celebrarà el divendres 1 de juny a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament.La inauguració oficial del “Constantí DTapes” es farà aquest divendres 11 de maig a les 19 h.amb un correbars que comptarà amb l’acompanyament musical de la Txaranga Band Tocats.

 

Back to top