Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jornada Solidària i Festiva aquest dissabte a Constantí

L’Ajuntament de Constantí organitza aquest proper dissabte 12 de maig, al llarg de tot el dia, la Jornada Solidària: “Tu pots!” en col·laboració amb l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona “Aspercamp”. La Jornada es desenvoluparà a la Plaça de les Escoles Velles.

Des de les 12 del migdia hi haurà tallers oberts per a petits i grans i a les 13 h. tindrà lloc un partit de futbol inspirat en els anys 60, amb la col·laboració del Centre d’Esports Constantí. Després d’un dinar popular hi haurà música en directe, i una exhibició de cotxes i motos clàssiques. A mitja tarda, es farà un concurs benèfic al millor estilisme inspirat en els anys ’50 i ’60. Totes les persones que vulguin podran participar en aquest concurs, uniformades amb l’estilisme propi d’aquells anys.

 

Després de diverses exhibicions de Ball flamenc, country i de Saló, a càrrec d’entitats locals, la jornada finalitzarà a les 20.30 h. amb la tradicional Desfilada de moda que s’ha caracteritzat al llarg de totes les edicions anteriors per la gran participació i, sobretot, per la gran afluència de públic. La Desfilada de moda comptarà amb la participació de diversos establiments: Minimum, Sator, Tenda Llarga, Catalònia, El Raconet de la Pina, Perruqueria Géminis, Merkaba, Raquel Martí, Perruqueria Gala, Perruqueria Justa, Perruqueria Pels Pèls. Un cop finalitzi la desfilada es farà l’entrega dels premis al concurs d’estilisme dels anys ’50 i ’60.

Back to top