Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Trobada de Puntaires reuneix prop d’un centenar de participants del Camp de Tarragona

La tradicional Trobada de Puntaires de Constantí ha aplegat enguany un centenar de dones procedents d’arreu de la demarcació, que van tornar a oferir una demostració d’aquest art de la punta de coixí, en una Trobada celebrada aquest diumenge 13 de maig al llarg del matí.

El parc de les Escoles Velles va tornar a acollir aquesta jornada, que a banda de les representants d’associacions de Constantí, com l’Associació de Jubilats i Pensionistes i el Grup Cultural Mestresses de casa, va comptar amb la presència de grups d’entitats de puntaires procedents de poblacions com Montbrió del Campl, la Riera, Riudoms, Cambrils, Torredembarra, Pont d’Armentera, Campclar, el Morell, la Pobla de Mafumet, i diverses associacions de Tarragona i Reus.

L’Ajuntament de Constantí va oferir un obsequi a cadascuna de les puntaires participants, que també van rebre una bossa per cortesia de la Unió de Botiguers de Constantí. Des de l’Ajuntament, també hi va haver reconeixements a les representants de les associacions de Puntaires del municipi, així com a les dues puntaires constantinenques més veteranes. Finalment, també es va fer un sorteig entre totes les participants de diversos obsequis per cortesia de la Unió de Botiguers.

Back to top