Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 40 persones de totes les edats participen a la Bicicletada Popular

Més de quaranta persones de totes les edats han participat aquest diumenge en la Bicicletada Popular organitzada per la regidora d’Esports de Constantí, amb la col·laboració de Repsol i Tarragona 2018. Recordem que la prova s’havia de celebrar el passat 29 d’abril però es va haver d’ajornar per la pluja.

El punt de sortida va ser a les deu del matí, davant de l’Ajuntament. El recorregut, d’uns 7 quilòmetres, va transcórrer íntegrament pel terme municipal per fer-lo familiar i accessible a tothom. D’aquesta manera, el circuit va passar pel camí de Sant Llorenç, el pont de l’autopista i el camí de les Gavarres. La Bicicletada va finalitzar a la plaça de les Escoles Velles, i posteriorment tots els participants van poder gaudir d’un aperitiu al Pavelló Poliesportiu.

 

Back to top