Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’APP “Viu més Constantí” permet solucionar prop de 300 incidències en un any de funcionament

Quan fa tot just un any de la seva posada en funcionament, l’APP “Viu més Constantí” ha permès solucionar prop de 300 comunicacions d’incidències de ciutadans del municipi. Aquesta eina de comunicació i interacció amb la ciutadania permet informar de les incidències de manera instantània, fàcil i còmoda amb una localització geogràfica.

En un any, un total de 2.178 persones ja s’han descarregat aquesta aplicació al seu aparell. L’Ajuntament de Constantí fa una valoració molt positiva de l’acceptació que ha tingut la nova aplicació per a dispositius mòbils “Viu més Constantí” i ha destacat la implicació de la ciutadania, que a través d’aquesta eina pot informar l’Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà o equipaments municipals. A més, les incidències es poden acompanyar d’una foto i/o vídeo. Una vegada es registra la incidència, des del departament de Serveis Tècnics s’activen els mecanismes per tal de solucionar-la.

L’ APP disposa també d’un apartat de notícies d’interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d’actes i esdeveniments i un apartat que permet accedir a un directori dels espais, serveis municipals i llocs d’interès turístic del municipi.

Finalment, a través d’aquesta App també s’han realitzat diverses enquestes d’opinió de participació ciutadana en relació a esdeveniments i actuacions que ha realitzat l’Ajuntament.

L’App “Viu més Constantí” es pot descarregar de manera gratuïta a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store.

Back to top