Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Últim cap de setmana per gaudir del Concurs “Constanti DTapes”

Aquest cap de setmana torna la ruta “Constantí Dtapes”, amb la possibilitat de tornar a degustar les tapes presentades a aquesta segona edició del concurs, que per segon any organitza la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament.

Des del divendres 25 fins el diumenge 27 de maig, els 9 establiments participants d’aquesta segona edició tornaran a oferir la possibilitat de degustar les tapes elaborades acompanyades de beguda a un preu de 2,5 €uros. Aquest tres dies seran l’última possibilitat de degustar les tapes i participar del concurs. La inauguració oficial del “Constantí DTapes” es va fer el passat  11 de maig amb un correbars que va comptar amb l’acompanyament musical de la Txaranga Band Tocats.

Aquest 2on Constantí DTapes també tindrà premis, i és que entre totes les persones que provin un mínim de 6 tapes i lliurin la butlleta segellada pels establiments participants, entraran en el sorteig de 3 vals de compra per valor de 50 €uros vàlids per als comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí.

A cada establiment participant hi ha una urna on els clients podran dipositar els seus vots. També hi ha una urna addicional a l’Ajuntament amb la mateixa finalitat. El sorteig se celebrarà el proper divendres 1 de juny a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Back to top