Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Unió de Botiguers de Constantí inicia una nova campanya per promoure el comerç local regalant postals del municipi

La Unió de Botiguers de Constantí ha iniciat una nova campanya anomenada “Compra a Constantí”, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local.

A través d’aquesta iniciativa s’obsequiarà amb un joc de postals relacionades amb espais emblemàtics i indrets d’interès del municipi, a totes aquelles persones que comprin als establiments adherits a la Unió de Botiguers de Constantí, fins a exhaurir existències.

La Unió de Botiguers de Constantí, que l’any passat estrenava nou logotip, ha organitzat durant aquest mes de maig la 2ª edició del Concurs “Constantí DTapes”, així com la 1ª edició del Concurs de Paelles de Constantí, dues iniciatives que han estat tot un èxit de participació.

La campanya comercial compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Back to top