Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

2a edició de la Festa “Escoles Fent poble!” organitzada per les AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà

El proper dissabte 9 de juny tindrà lloc a la Plaça de les Escoles Velles una jornada festiva organitzada per les AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.

Es tracta de la 2a edició d’aquesta jornada festiva que organitzen les associacions de mares i pares de les dues escoles, la “2a festa. Escoles fent poble!”. La jornada s’iniciarà a les 10.30 h. amb Inflables, jocs familiars i activitats populars. Seguidament, a les 13 h. tindrà lloc una Masterclass de Zumba

Els actes continuaran a les 18 h. amb un espectacle d’animació infantil a càrrec de la companyia Tres per res. A les 19 h. es presentarà un espectacle de màgia a càrrec del Mag Albert.

Durant la tarda, de 18 a 20 h., tindrà lloc la primera edició del concurs de Truites, una activitat solidària en que tots els diners recaptats es destinaran a l’associació Astafanias, de suport a les famílies amb persones amb discapacitats psíquiques. Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç: 2018_Bases Concurs Truites_V4

A les 21 hores es farà un enlairament de globus, i s’entregaran els premis del concurs.

La jornada continuarà a les 21.30 h. amb un correfoc Infantil, i a les 22 h. es farà un sopar de motxilla. Les inscripcions per participar del sopar, de caràcter gratuït, s’han de fer prèviament a l’OAC de l’Ajuntament fins el dia 8 de juny.

La jornada finalitzarà amb la projecció de la pel·lícula d’animació de Walt Disney “Vaiana”.

Back to top