Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí serà la seu del Campionat de Catalunya de tir amb arc de la modalitat a l’aire lliure els dies 9 i 10 de juny

Constantí serà la seu del Campionat de Catalunya de tir amb arc de la modalitat a l’aire lliure els propers dies 9 i 10 de juny. La competició es realitzarà al Camp de Futbol Municipal de la Coma, per la idoneïtat de les seves instal·lacions. L’organització de l’esdeveniment anirà a càrrec del Club de Tir amb Arc Constantí.

L’assistència estimada es xifra en uns 180 arquers distribuïts en les modalitats d’arc recorbat, arc compost i arc estàndard des de prebenjamins fins a veterans. Amb aquesta competició finalitzarà la temporada i des del club s’esperen grans resultats, i és que els èxits de les arqueres del Club de Tir amb Arc Constantí han estat la tònica habitual en els darrers campionats nacionals i estatals.

Entre les participants d’aquest Campionat de Catalunya destaca la presència de les arqueres de Constantí: Maria Pitarch en la categoria júnior, que aquesta setmana ha obtingut la medalla de plata al Gra Premi d’Espanya disputat a Madrid, i fa 2 setmanes va obtenir la medalla d’or al Gran Premi d’Espanya celebrat a Lleida;  i d’Èlia Canales, tricampiona d’Espanya en la categoria cadet. Les dues arqueres representaran el club constantinenc al Campionat d’Europa que s’ha de celebrar a Patras (Grècia), a finals de juny.

Back to top