Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitza la 2ª edició del Constantí DTapes amb el sorteig dels guanyadors i l’entrega del premi a la tapa més votada

Aquest divendres 1 de juny s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí, el sorteig dels guanyadors de la segona edició del concurs “Constantí DTapes”. La “Mini espardenya d’escalivada”, de l’establiment Bar Luis, ha resultat la tapa més votada d’entre totes les butlletes presentades a concurs. La proposta consistia en una tapa freda d’escalivada, bacallà, ou de guatlla i anxova, amb reducció de melmelada casolana de tomàquet. L’establiment guanyador ha estat reconegut amb un premi de 200€.

Per altra banda, d’entre totes les butlletes degudament segellades pels establiments participants es va fer el sorteig de 3 vals de compra per valor de 50 euros vàlids per als comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí. Els guanyadors han estat: Miguel Molinero Espinosa, Pili Huertas Moreno i Pol Sánchez Olucha.

D’altra banda, durant l’acte, l’Ajuntament de Constantí va atorgar un detall d’agraïment a tos els establiments participants d’aquesta  edició.

Aquesta segona edició de la ruta gastronòmica “Constantí DTapes” ha estat organitzada per la Unió de Botiguers de Constantí, amb la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la restauració i el comerç local. Els 8 establiments participants: Bar Luis, El Petit Franckfurt Pasa Puess, Pak Constantí, Bar Frankfurt, Pizzeria La Raval, Ca la Tere, Bar El Tractor, i el Bar del Casal Municipal de la Gent Gran, han ofert, durant els dies 11, 12, 25, 26 i 27 de maig, plats elaborats especialment per al concurs de tapes, acompanyats d’una beguda a un preu de 2,5 €uros.

Des de l’Ajuntament de Constantí s’ha fet una valoració positiva de com ha anat aquesta segona edició, i en les properes setmanes es farà una reunió amb els comerços per fer les valoracions oportunes i concretar propostes de cara a una propera edició.

 

Back to top