Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Maria Pitarch obté la medalla de Plata al Gran Premi d’Espanya de Madrid i estableix un nou record de Catalunya

Nou èxit obtingut per l’arquera del club de Tir amb Arc Constantí, Maria Pitarch, que va assolir la medalla de plata al Gran Premi d’Espanya celebrat a Madrid els dies 2 i 3 de juny. El resultat se suma al brillant palmarès de l’arquera de Constantí, i arriba just després d’haver obtingut la medalla d’or al Gran Premi d’Espanya de Lleida ara fa dues setmanes. Aquests resultats la situen en segona posició en el rànquing nacional en la categoria absoluta, tot i ser júnior de primer any.

La competició va ser molt renyida tant per les inclemències meteorològiques com per les competidores de l’equip nacional, nouvingudes de la World Cup de Shangay. Maria Pitarch va quedar tercera en el round classificatori  amb 632 punts, establint el nou rècord de Catalunya de la categoria sènior. Després d’això, va resoldre els enfrontaments amb decisió i sense donar opcions, tan sols deixant escapar l’última eliminatòria davant Mónica Galisteo, companya de l’equip nacional en el pròxim campionat d’Europa que es disputarà a Grècia a partir del 26 de juny, després dels Jocs del Mediterrani.

Aquests resultats avalen l’alt nivell i la temporada excepcional de Maria Pitarch, que va començar amb el quart lloc a la World Cup Indoor de Nimes i amb els ors autonòmics i nacionals. El Club de Tir amb Arc de Constantí aportarà a l’equip nacional dues de les nostres millors arqueres per al campionat d’Europa: Maria Pitarch, en categoria júnior, i Èlia Canales a la categoria cadet.

 

Back to top