Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

VII edició del concurs de Sardanes Vila de Constantí

Aquest proper diumenge 10 de juny, a partir de les 18 h. la Plaça de les Escoles Velles serà l’escenari de la VII edició del Concurs de Sardanes  Vila de Constantí.

La cita comptarà amb la presència d’una quinzena de colles sardanistes de totes les edats i de diferents categories, alevins, infantils, juvenils, veterans i grans procedents de diverses poblacions com Tarragona, el Morell, la Pobla de Mafumet, Calafell o el Vendrell. A més, hi haurà 4 colles infantils, procedents de Banyoles, Lleida, Sitges i Tarragona, que competiran per al Campionat de Catalunya de colles infantils.

L’acompanyament musical de la cita sardanística anirà a càrrec de la Cobla Cossetània.

Totes les colles participants rebran com a detall una ampolla d’oli de Constantí, envasat sota la marca “Vil·la de Centcelles” de la DOP Siurana, i amb una impressió relativa a la data de l’esdeveniment.

Aquesta serà la setena edició d’aquest Concurs de Sardanes Vila de Constantí, un concurs que es va recuperar l’any passat de la mà del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu i de la Confederació Sardanista de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, després que es deixés de celebrar l’any 1996.

Precisament, en l’edició de l’any passat es va presentar la nova colla sardanista infantil de Constantí, els Floquets de Constantí, creat pel grup de Balls de Cercavila de la Societat El Casino, i que aquest any tornaran a participar d’aquest concurs.

En cas de pluja, el Concurs es traslladarà al Pavelló de l’Institut.

Back to top