Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cloenda de les Aules Universitàries per a la Gent Gran al Sindicat Agrícola

Aquest passat dimecres 13 de juny va tenir lloc l’acte de cloenda de curs de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran que organitza l’àrea Social de la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració del Sindicat Agrícola de Constantí. Prop d’una  seixantena de persones van assistir a la darrera sessió del curs, que va anar a càrrec d’Anna Isabel Serra Masdeu, professora del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV i coordinadora de les Aules per la Gent Gran a la URV.

L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny, el president de les Aules de la Gent Gran a Constantí, Josep Franquès, i Cristina Plaza, en representació de la junta del Sindicat Agrícola.

Les Aules de la Gent Gran, que han arribat ja a la seva dotzena edició a Constantí, busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat, i ha comptat des dels seus inicis amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres s’han realitzat les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.

Back to top