Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Piscina municipal de Constantí obre portes aquest dissabte

La Piscina municipal obrirà les portes aquest dissabte 16 de juny. Durant aquest cap de setmana (16 i 17 de juny) la piscina obrirà de 12 a 20 h. Amb l’inici de la temporada d’estiu, a partir del 22 de juny i fins el 3 de setembre, l’equipament estarà obert cada dia de dilluns a diumenge de 12 a 20 h.

Per tal d’accedir a la piscina es poden adquirir els abonaments per a tota la temporada d’estiu per a adults, pensionistes i gent gran,infantils o l’abonament familiar, o  bé entrades puntuals (1 dia). Aquesta temporada es manté la possibilitat d’adquirir abonaments setmanals o bé per 10 dies. Aquest any hi haurà també la possibilitat d’obtenir descomptes i preus exclusius per als abonats al Gimnàs del Pavelló Poliesportiu.

Pel que fa a les inscripcions i els abonaments per a la piscina municipal, la novetat és que aquest any s’hauran de tramitar a l’OAC de l’Ajuntament

Per altra banda, durant els mesos de juliol i agost s’oferiran els habituals cursos de natació. Els cursos que es podran realitzar aquest any són d’iniciació, per a iniciats, avançat i cursos  per a persones adultes. A més, s’ofereix la possibilitat de fer els cursos per quinzenes o bé durant el mes sencer.

CARTELERIA INFORMATIVA (ABONAMENTS, ENTRADES, HORARIS)

Back to top