Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí impulsa la campanya “Jo decideixo. No és no” de prevenció de conductes sexistes durant la Festa Major

Aprofitant la roda de premsa de presentació del programa de Festa Major d’estiu, l’Ajuntament de Constantí ha presentat també la campanya “Jo decideixo. No és no”, que vol prevenir les conductes sexistes durant la Festa Major.

La regidora de Festes de l’Ajuntament, Meritxell Cano, ha explicat que s’ha decidit impulsar i promoure aquesta campanya, perquè “volem unes festes i espais d’oci que siguin lliures d’agressions sexistes i no discriminatòries on puguem relacionar-nos de manera lliure i consentida, i que al carrer, la nit i els espais de festa siguin un context de llibertat per a tothom”.

Durant la Festa Major, a la paradeta itinerant, a banda del marxandatge oficial de la festa, es podran trobar també xapes i polseres amb el lema d’aquesta campanya “Jo decideixo. No és no”.

Durant les dues nits de Barraques, s’instal·larà també una gran pancarta a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer amb el lema de la campanya, i es reproduiran missatges per prevenir conductes i comportaments sexistes.

La regidora, Meritxell Cano, ha destacat que una vegada finalitzada la Festa Major, la campanya es traslladarà a les escoles i l’Institut del municipi, un cop comenci el nou curs escolar.

Back to top