Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Maria Pitarch, campiona d’Espanya júnior de Tir amb arc

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Maria Pitarch, s’ha proclamat campiona d’Espanya en categoria d’arc recorbat júnior femení en el campionat estatal que s’ha celebrat aquest passat divendres, 20 de juliol, a la localitat valenciana d’Almussafes.
Pitarch ha aconseguit la medalla d’or després de superar de forma brillant totes les eliminatòries , imposant-se a vuitens de final a l’arquera madrilenya Sonsoles Solera; a l’arquera de les Illes Balears, Natalia García, a quarts de final; i a la madrilenya Leticia Cantos, a semifinals. A la gran final, Maria Pitarch s’ha emportat la medalla d’or després de vèncer per 6 a 4 a l’arquera de les Illes Balears, Rocío García.
Cal recordar que la jove arquera del Club de Tir amb Arc Constantí ja va obtenir la medalla de bronze per equips en el Campionat d’Europa que es va disputar a Patras (Grècia), a finals del passat mes de juny, formant equip amb les madrilenyes Mónica Galisteo i Paula Gutiérrez. D’aquesta manera, continua la brillant temporada amb or al Gran Premi d’Espanya disputat a Lleida i plata al Gran Premi disputat a Madrid, on va establir un nou rècord de Catalunya (en categoria absoluta).
Per la seva banda, en aquest mateix Campionat d’Espanya d’Almussafes, la també representant del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, ha obtingut la medalla de bronze a la categoria d’arc recorbat cadet femení després de imposant-se a semifinals per 6-0 a l’arquera madrilenya Maria Laorden. Però la serva participació no va acabar aquí, ja que Èlia Canales juntament amb Pablo Mercader, van disputar la competició per equips mixts, obtenint la medalla de bronze després guanyar a l’equip de Castella i Lleó format per Dani Garcia i Laura Merayo.

Finalitat, es va fer entrega de les medalles corresponents al campionat de la Lliga Nacional de tir amb arc a l’aire lliure, on Èlia Canales va tornar a pujar al pòdium per recollir la medalla de bronze.

Back to top