Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La prodigiosa violinista Jennifer Panebianco tancarà el II Cicle de Concerts a Centcelles

La nena prodigi del violí, Jennifer Panebianco, serà l’encarregada de tancar el II Cicle de Concerts a Centcelles, que ha presentat cada dijous des del passat 21 de juny una proposta musical de qualitat a la vil·la romana de Centcelles. Aquesta ha estat la segona edició d’aquest cicle de concerts, organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i Repsol.

El cicle s’ha ampliat aquest any fins a un total de 6 espectacles, després dels 4 concerts que es van programar l’any passat. L’inici es va avançar al 21 de juny, per coincidir amb la celebració dels Jocs Mediterranis, i es va incloure en el programa cultural dels Jocs. La programació ha apostat per la varietat d’estils i propostes musicals.

El cicle finalitza aquest 26 de juliol, amb el concert previ a l’inici de la Festa Major d’Estiu de Constantí (del 26 de juliol al 5 d’agost), amb  la jove violinista Jennifer Panebianco, una autèntica virtuosa del violí, considerada una nena prodigi i amb un ampli ressò internacional. Com és habitual, s’iniciarà a les 20.30 h. i l’entrada és gratuïta.

Amb només 13 anys d’edat aquesta extraordinària artista ha aconseguit diversos premis i reconeixements internacionals a països com Eslovènia, França, Itàlia, Grècia o Anglaterra. També ha triomfat a diversos programes de televisió. Ha actuat com a solista amb l’Orquestra Cittá di Alessandria a Itàlia, amb l’Orquestra Gnesin Virtuosi a Moscou i amb l’Orquestra Camerata XXI a Catalunya. Va ser convidada a oferir un concert a la segona edició del Festival de Tardor de Reus 2013, i al Festival Internacional de Cambrils 2014. Al novembre de 2014 va oferir un concert a la seu de l’European Music Competition a Torí. Des de ben petita, ha mostrat un especial interès en la composició, que l’ha portat a composar i estrenar obres com el “Sueño Veneciano” al Festival de Música de Cambrils.

 

Back to top