Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’empresa del jove constantinenc Adrià Maceira, seleccionada entre les 100 millors startups del món

CreatSens Health, empresa liderada pel jove constantinenc Adrià Maceira, es troba entre les 100 millors startups del món seleccionades per South Summit com una de les finalistes que competiran en la pròxima edició de la trobada que reunirà a Madrid, del 3 al 5 d’octubre, a les startups més disruptives amb corporacions en recerca activa d’innovació i inversors de procedència internacional a l’espai madrileny La Nave.

L’startup, procedent de Tarragona i liderada pel constantinenc Adrià Maceira està enfocada a controlar el progrés de la Malaltia Renal Crònica a través d’eines tecnològiques d’última generació que permetin el mesurament de paràmetres rellevants per als pacients d’una forma molt més senzilla a l’actual. El seu producte se centra en la creació d’un dispositiu mèdic de paper capaç de mesurar nivells de creatinina y potassi, dos biomarcadors claus en el desenvolupament de la malaltia renal crònica a través d’una simple gota de sang. La visió de CreatSens és que la informació generada pel dispositiu de mesura es pugui seguir a partir d’un dispositiu mòbil com una Smartphone o Tablet, al consultori mèdic o a la casa del pacient. La tecnologia desenvolupada permetria la generació descentralitzada i a temps real d’informació clínica rellevant, que ajudaria a l’especialista mèdic en la seva presa de decisions i podria contribuir a optimitzar els recursos del sistema sanitari.

Aquest projecte i la resta d’startups finalistes han estat triats per un comitè format per 120 experts procedents del món de la inversió i corporatiu entre els més de 3.000 projectes presentats, procedents de 84 països. Entre els criteris més importants per a la selecció s’ha tingut en compte la innovació del projecte, viabilitat econòmica, escalabilitat, equip i si desperta interès per a la inversió.

Les 100 startups finalistes tindran l’oportunitat de participar en South Summit 2018 amb un espai propi en la trobada per obtenir visibilitat, accedir a noves possibilitats de negoci i donar a conèixer els seus projectes davant inversors i corporacions de tot el món en cerca activa d’innovació. A més, comptaran amb formació, mentoring i reunions personalitzades. L’startup guanyadora d’aquesta edició podrà realitzar una campanya de crowdfunding a Seedrs, plataforma capdavantera d’equity crowdfunding, i competirà per un milió de dòlars en finançament a l’Startup World Cup de Silicon Valley.

 

 

Back to top