Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí Ràdio inicia la programació de la temporada 2018-2019

Constantí Ràdio (97.9 FM) ha iniciat aquesta setmana la nova programació de la temporada 2018-2019 amb la qual l’emissora local continua apostant per la seva tasca de divulgació de la informació local i comarcal, manté el bloc de programes que ha anat consolidant al llarg de les darreres temporades i augmenta el nombre de col·laboradors. Una programació que aquesta temporada estarà marcada pel 20è aniversari de la ràdio, el proper any 2019.

Entre els programes destaca la continuació del magazín matinal “Un dia més”, de dilluns a divendres de 12 a 13 h, conduït per Jordi Martínez i Noelia Silvero, amb entrevistes als principals protagonistes de l’actualitat, i amb diverses seccions relacionades amb els temes d’actualitat, opinió, cultura i altres més enfocades a l’àmbit local, donant ressò a totes les activitats programades per les entitats i associacions del municipi. Durant la setmana, comptarem amb espais com “Salut i benestar” a càrrec del personal tècnic de la Farmàcia BCN10 de Constantí; “Alimentació i salut”, a càrrec de la nutricionista Stephanie Chávez; “Recordant records”, a càrrec de les persones usuàries del Centre de Dia de Constantí; la Biblioteca Municipal també col·laborarà amb la seves recomanacions setmanals.

L’Informatiu, que es manté cada dia a les 13 hores i redifusió a les 15 h i les 19 h, un butlletí íntegrament d’informació local i comarcal, completa la proposta informativa i l’eix central de la programació dels matins, que es complementarà amb les edicions de matí i migdia de l’espai “Notícies en Xarxa” de La Xarxa de Comunicació Local.

Els espais “L’alcalde en directe” i “Grups municipals” continuaran repassant l’actualitat política municipal una vegada al mes. A banda, l’emissora local continua amb l’aposta d’oferir la possibilitat d’escoltar tots els Plens Municipals que celebri l’Ajuntament de Constantí, a l’espai “El Ple municipal”, que s’emetrà el dia després de cada Ple a les 10 h.

La informació esportiva dels equips locals també continua a la graella aquesta temporada amb el programa “Fora de joc”, amb Borja Arrizabalaga, cada dilluns a les 22 hores. També trobarem la cuina i els productes gastronòmics de temporada amb l’espai “Avui cuinem”, amb el cuiner Dani Jordana.

La graella de programació manté espais ja històrics a l’emissora com la tertúlia d’actualitat “Converses de Cafè”, el programa de poesia “Arran de vers, a frec de llavi” amb la poeta i rapsode Isabel Ribera, o la literatura amb “Animals” amb Alex Caburrasi.

La història i el patrimoni cultural també seran un dels eixos de la nova programació amb el programa “Temps era Temps” amb la Rocío Merino i “Espai patrimoni” amb l’historiador i  gestor de patrimoni cultural, Ferran Marín, un programa dedicat al patrimoni històric local i que comptarà amb la col·laboració de l’Arxiu Històric Municipal i del Centre d’Estudis de Constantí. La programació es complementarà amb seccions i programes de La Xarxa com “Fem Salut”, “Via verda”, “Peluts” o “Sound System”.

I la música continuarà sent un des grans eixos de la programació, amb espais dedicats a una àmplia diversitat d’estils que van del pop-rock amb “Rock on the road”, la música clàssica amb “Esencias musicales”, a càrrec de Luis Suárez, i el programa “De quin pal vas?” amb Ita Navarro, que ens apropa al món del flamenc amb totes la seves varietats. A banda, la programació es completa amb una àmplia selecció musical i els èxits de totes les dècades.

Constantí Ràdio, al 97.9 FM, també es pot seguir via internet a www.constantiradio.cat o a través de Facebook i Twitter, i també pels canals de la TDT dedicats a les ràdios locals.

Back to top