Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’arquera Èlia Canales, a punt per participar als Jocs Olímpics de la Joventut a Buenos Aires

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, participarà des del 6 d’octubre als jocs Olímpics de la Joventut que s’han de celebrar a Buenos Aires (Argentina).

El Comité Olímpic Espanyol va concentrar tots els representants de la delegació espanyola abans de viatjar cap a l’Argentina aquest passat dimarts 2 d’octubre. Un total de 86 esportistes, 47 dones i 39 homes, d’edats compreses entre els 15 i els 18 anys, participaran de la cita esportiva que arrencarà el dissabte 6 d’octubre i s’allargarà fins el dimecres 18 d’aquest mateix mes.

La 3 vegades campiona d’Espanya en categoria cadet, Èlia Canales, en categoria femenina, conjuntament amb José Manuel Solera, en la masculina, seran els únics representants de la selecció espanyola de Tir amb Arc en aquest jocs.

Els de Buenos Aires seran els tercers Jocs Olímpics de la Joventut. En els primers, disputats a Singapur ara fa vuit anys, la selecció espanyola va obtenir un or, quatre plates i 6 bronzes. Fa quatre anys, a Nanjing, l’equip espanyol va acabar amb dos ors, un aplata i sis bronzes

 

Back to top