Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Arquebisbat iniciarà les obres de reparació de la coberta de l’Església durant els propers dies

L’Arquebisbat de Tarragona té previst inciar en els propers dies les obres d’actuació d’urgència per reparar i reforçar el sostre i la coberta de l’Església Parroquial de Sant Feliu. Recordem que el passat mes d’abril es va produir l’esfondrament de la coberta i una part del sostre de l’Església, que es troba tancada al culte des de març de 2016 per motius de seguretat,

Segons han informat el serveis tècnics de l’Arquebisbat, l’actuació constarà de diferents fases. La primera d’elles consistirà en reforçar i assegurar la resta de la coberta del temple, amb la instal·lació de 10 bigues o encavallades amb recolzament metàl·lic, tenint en compte que moltes de les bigues actuals es troben en un avançat estat de deteriorament.

Properament, us anirem informant del desenvolupament d’aquestes obres

Back to top