Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inicien les obres de renovació i millora de l’Avinguda Onze de Setembre

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de renovació i millora de la pavimentació i els serveis de l’Avinguda Onze de Setembre i els carrers Centcelles, Jaume I i Antonio Machado. Es tracta d’un dels principals projectes d’aquest mandat municipal, tenint en compte que és d’un dels carrers més transitats del municipi, ja que dóna accés a les escoles, a l’Institut, i també al Pavelló Poliesportiu municipal.

Està previst que les obres s’executin en un termini d’uns 5 mesos, de manera que finalitzarien al març de 2019. Les obres s’han adjudicat finalment per un import de 763.610,62€ (IVA no inclòs) i es realitzaran per trams. Els treballs s’han iniciat al darrer tram de l’Avinguda, el que es troba annex a l’escola Centcelles i la Plaça de la Generalitat. Des de l’Ajuntament de Constantí es demana paciència i comprensió als veïns i veïnes dels carrers afectats, per les molèsties puntuals que aquestes obres els puguin ocasionar durant l’execució dels treballs.

L’obra  té com a principal objectiu la substitució dels col·lectors d’aigua dels citats carrers, que es  troben en molt mal estat, així com el paviment que es troba en un avançat estat de deteriorament. El projecte comportarà la substitució de la xarxa d’aigües residuals i la introducció d’una xarxa d’aigües pluvials, així com la substitució del paviment actual de la vorera central de l’Avinguda amb noves vorades, nou enjardinament i substitució de l’arbrat existent.

A les voreres laterals es repararan puntualment les zones malmeses, amb nou fressat i asfalt dels vials i es realitzarà la formació de guals d’entrada i sortida de vehicles. També hi ha prevista la instal·lació d’un carregador de vehicles elèctrics.

D’altra banda, a la Plaça del Monument a Rafael de Casanova es millorarà el disseny de tot l’entorn al monument. Les obres contemplen també la millora dels terrenys que donen accés a la piscina municipal (l’esplanada de darrera l’escola Mossèn Ramon Bergadà), que s’adequarà com a pàrquing a l’aire lliure, aprofitant els 2 accessos per a que sigui un d’entrada i l’altre de sortida, fressant tota la superfície amb les restes del material dels carrers afectats al projecte.

 

 

Back to top