Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen els treballs per a la reparació de la coberta de l’Església de Constantí

Aquest matí han començat els treballs previs a les obres de reparació i reforç del sostre i la coberta de l’Església Parroquial Sant Feliu Màrtir de Constantí. Es tracta d’una actuació d’urgència per arranjar els desperfectes ocasionats per l’esfondrament, el passat mes d’abril, de part de la teulada i un tram de voltes de la nau central.

Una empresa de restauracions arquitectòniques ha començat avui amb els treballs de reparació del sostre i la coberta de l’església de Constantí. De moment, s’estan muntant les bastides a la plaça del Castell i al carrer Major. Segons informen els serveis tècnics de l’Arquesbisbat de Tarragona, l’actuació constarà de diverses fases. La primera d’elles se centra a reforçar i assegurar la resta de la coberta del temple, amb la instal·lació de 10 bigues o encavallades amb suport metàl·lic, tenint en compte que moltes de les bigues actuals es troben en un avançat estat de deteriorament.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha valorat positivament l’inici de les obres assegurant que es demostra d’aquesta manera que l’Arquesbisbat té la voluntat d’arreglar l’església. Recordem que el temple es trobava tancat al culte des del març de 2016 per motius de seguretat, a causa de diverses esquerdes aparagudes en el seu interior i també a la façana.

Back to top