Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Associació de Veïns Centcelles organitza el 1r Concurs de Guarniment Nadalenc dels balcons al barri

L’Associació de Veïns Centcelles de Constantí impulsa, amb el suport de l’Ajuntament, el 1r Concurs de Guarniment Nadalenc de balcons al barri. Des de l’entitat es vol promoure, amb aquesta iniciativa, la implicació del veïnatge en el guarniment del barri en motiu de les festes de Nadal.

Podrà participar en el concurs qualsevol veí/na del barri de Centcelles amb balcó. Per prendre part en la iniciativa, caldrà que els/les veïns/es interessats en concursar s’inscriguin, presencialment a la seu de l’Associació de Veïns de Centcelles (carrer Centcelles, 28 Baixos) els dimarts i dijous  entre 17.30h i 19h o bé trucant al 722 65 26 61 o al 685 89 45 53. Les inscripcions s’han de fer abans del dia 5 de desembre.

Els balcons hauran d’estar decorats des del 10 de desembre i fins el dia 21 de desembre. Durant aquest període el jurat del concurs observarà els balcons presentats a concurs per tal de valorar-ne el guarniment.  Es faran fotografies dels balcons decorats i aquestes imatges podran ser emprades per l’Ajuntament de Constantí com a element de difusió de la iniciativa i promoció de la col·laboració veïnal.

Un jurat s’encarregarà de valorar el guarniment dels balcons i escollir els guanyadors.  S’atorgaran tres premis: – Al balcó més original; al balcó de més qualitat artística; i finalment, un tercer premi al balcó amb més materials reciclats.

El veredicte del jurat, i l’entrega de premis es farà públic coincidint amb el pregó de la festa major d’hivern de Constantí.

Podeu consultar les bases del concurs a: 2018_Concurs balcons nadal_V3

 

Back to top