Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ja es poden fer les inscripcions per al 3r concurs d’aparadors nadalencs

Des d’aquesta setmana, ja es poden consultar les bases del 3r Concurs d’Aparadors Nadalencs organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí i l’Ajuntament de Constantí. L’objectiu és promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal de 2018 sigui una festa als carrers i establiments del municipi. La temàtica, com és habitual, és la festivitat nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius.

El concurs està obert a qualsevol dels comerços del municipi, i la inscripció és gratuïta. Es formalitzarà omplint una fitxa que  podreu trobar a l’OAC de l’Ajuntament de Constantí. Es podrà lliurar al propi registre de l’Ajuntament o bé enviar via correu electrònic a l’adreça: pdcconstanti@constanti.cat . El termini d’inscripció finalitzarà el  23 de novembre.

L’inici de l’exposició dels aparadors serà a partir del 10 de desembre i fins al 7 de gener. Entre aquestes dues dates el jurat podrà realitzar diferents visites als comerços. Tots aquells establiments participants que vulguin, podran realitzar 4 fotografies (màxim) i seran exposades a la web i xarxes socials de l’Ajuntament de Constantí, Facebook de la UBC i Instagram amb el hashtag #aparadorsconstanti18

Els premis, a criteri del Jurat, seran per a l’aparador més original i artístic, i el que empri més materials de reciclatge i sigui més respectuós amb el medi ambient. A més, hi haurà el premi per votació popular al comerç més votat d’entre totes les butlletes presentades a concurs, i que es podran dipositar a una urna que es podrà trobar a l’Ajuntament (entre el 10 de desembre i el 8 de gener). El veredicte del Jurat es farà públic el dia del pregó de Festa Major d’hivern.

Podeu consultar les Base del Concurs d’Aparadors Nadalencs a: 2018_Concurs aparadors nadalencs_V2

 

Back to top