Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

2a Plantada Popular al riu Francolí

L’Ajuntament de Constantí col·labora aquest dissabte 17 de novembre d’una nova Plantada Popular al riu Francolí. L’Associació Aurora, la Fundación Repsol i les dues associacions de veïns de Sant Salvador, amb el suport dels ajuntaments de Tarragona i de Constantí, organitzen la 2a Plantada de Sant Salvador, que es farà al riu Francolí, davant del barri de Sant Salvador. El programa de la jornada serà el següent:
– 10.30h: Formalització de les inscripcions i amenització familiar
– 11h: Presentació de l’activitat
– 11.15 a 13.15h: Plantada
S’aconsella portar calçat adequat. Els organitzadors facilitaran els guants i les eines. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

Back to top