Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El 1r concurs de Guarniment Nadalenc dels balcons s’amplia a tot el nucli urbà

Degut a l’interès que ha despertat la iniciativa, i al fet que moltes persones han expressat el seu desig de participar-hi, us informem que el 1r Concurs de Guarniment Nadalenc dels balcons s’amplia a tot el nucli urbà de #Constantí. Podrà participar del concurs qualsevol veí/na del municipi amb balcó. Per aquest motiu, a banda de fer les inscripcions a la seu de l’Associació de Veïns de Centcelles (carrer Centcelles, 28 Baixos), també es podran fer les inscripcions a l’OAC de l’Ajuntament. Les inscripcions s’han de fer abans del dia 5 de desembre. Els balcons hauran d’estar decorats des del 10 de desembre i fins el dia 21 de desembre.

Durant aquest període el jurat del concurs observarà els balcons presentats a concurs per tal de valorar-ne el guarniment.  Es faran fotografies dels balcons decorats i aquestes imatges podran ser emprades per l’Ajuntament de Constantí com a element de difusió de la iniciativa i promoció de la col·laboració veïnal.

Un jurat s’encarregarà de valorar el guarniment dels balcons i escollir els guanyadors.  S’atorgaran tres premis: – Al balcó més original; al balcó de més qualitat artística; i finalment, un tercer premi al balcó amb més materials reciclats. El veredicte del jurat, i l’entrega de premis es farà públic coincidint amb el pregó de la festa major d’hivern de Constantí.

Podeu consultar les bases del concurs a: 2018_Concurs balcons nadal_V3 _1_

Back to top