Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Ple aprova dos recursos de les Juntes de compensació del Polígon referents a la gestió de l’aigua

L’Ajuntament de Constantí ha celebrat aquest dijous 22 de novembre una nova sessió ordinària del ple municipal.  Entre els punts de l’ordre del dia, va destacar l’aprovació per unanimitat de tots els grups municipals de dos recursos potestatius interposats per les Juntes de Compensació i Conservació del Polígon Industrial de Constantí.

Bàsicament, es tractava d’un tràmit referent a la gestió municipal per part de l’Ajuntament del servei de subministrament d’aigua potable, a partir de la data 1 de gener de 2020. A partir d’aquesta data, es preveu que es faci una gestió integral del servei municipal de subministrament d’aigua , que englobarà el nucli urbà i el Polígon Industrial.

Cal recordar que l’Ajuntament de Constantí no  prorrogarà els contractes per a la gestió del servei municipal d’aigua potable subscrits amb l’empresa Sorea, un contracte que venç el 23-12-2019. Així ho va aprovar el Ple municipal el passat mes de juliol, acordant també la creació d’una Comissió especial de l’aigua, formada per representants de tots els grups municipals, per tal de fer una diagnosi de l’estat actual del municipi i del polígon, sobre el model de contracte de l’aigua més adient. Amb l’objectiu que entri en vigor el nou contracte de l’aigua a partir de l’1 de gener de 2020, l’Ajuntament està treballant en l’estudi de la millor opció per gestionar el nou servei.

El ple d’aquest dijous també va aprovar una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en relació als paràmetres reguladors d’usos i activitats.

 

 

 

 

Back to top