Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí promou un Tió Solidari dins dels actes de Nadal

El proper dissabte 22 de desembre i dins dels actes de la programació de Nadal, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat un Tió Solidari. Des de les 11 del matí, petits i grans podran fer cagar el Tió davant de l’Ajuntament. Abans, des d’aquest dilluns 10 de desembre i fins el divendres 21 de desembre, tots els infants que ho desitgin poden portar aliments al Tió Solidari que enguany ha visitat Constantí, i que ja es pot trobar a l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament s’està fent una crida a la participació durant aquests dies, i es recomana portar aliments com llet, oli, sucre i tonyina. Tots els infants que hi col·laborin rebran un petit detall com a agraïment.

Tots els aliments que es recullin durant aquests dies previs, aniran destinats a Càritas Parroquial de Constantí, i l’activitat compta també amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A.

 

Back to top