Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Marató Musical, lectures i fletxes solidàries per la Marató de TV3 a Constantí

Un any més, Constantí s’abocarà aquest diumenge 16 de desembre a la solidaritat amb la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer. Com cada any, l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens organitzarà aquest diumenge, coincidint amb el dia de la Marató de TV3, una nova edició de la Marató musical que aquest any arriba ja a la seva 10ª edició.

Abans però, aquest dijous 13 de desembre té lloc a la Biblioteca Municipal l’activitat “Lectures Solidàries per al Marató de TV3”. Des de les 10 del matí fins a les 20 h. totes aquelles persones que ho desitgin podran passar per la Biblioteca i dedicar uns minuts a la lectura. L’Ajuntament de Constantí aportarà 1€ per cada lector/a i d’aquesta manera les lectures es convertiran en donatius per a una molt bona causa.

Les activitats continuaran dissabte dia 15 de desembre, amb el tradicional Festival de Nadal, que organitza el Club Patí Constantí al Pavelló Poliesportiu, i que un any més s’emmarcarà també dins dels actes de la Marató de TV3. A partir de les 20 h. tots els assistents al Festival podran fer els seus donatius.

I una de les grans novetats d’aquest any serà l’activitat « Fletxes solidàries » promoguda pel Club de Tir amb Arc Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament. El diumenge 16 de desembre a partir de les 17 hores es farà aquesta activitat, on tots els participants podran col·laborar amb el tiratge d’unes fletxes solidàries i conèixer una mica més sobre el projecte. La pràctica del tir amb arc després de la cirurgia per càncer de mama contribueix a la rehabilitació d’aquest grup de pacients, tal com va quedar demostrat en l’estudi realitzat a l’Hospital Infanta Leonor l’any 2016.

I com cada any, l’acte principal arribarà el diumenge 16 de desembre a partir  de les 17 hores, amb la X Marató Musical al Pavelló Poliesportiu, organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquesta 10a marató musical comptarà enguany amb la participació de: les formacions instrumentals i corals de l’Escola Municipal de Música de Constantí, Small Band del col·legi Turó, cor Al·leluia de Tarragona, Dats pel Blues (grup de blues) de Constantí, Club Patí Constantí, Club de Tir amb Arc Constantí amb “Fletxes solidàries” i escola de patinatge Qgat Patina de Sant Cugat del Vallès. A la mitja part hi haurà Coca i Xocolata. Hi col·laboren el Forn de pa Ca Sebastià i la Pizzeria La Raval.

Back to top