Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club de Tir amb Arc Constantí tanca l’any amb 14 medalles a la final de la Lliga Catalana i al Campionat de Catalunya de menors

Després de realitzar les quatre tirades de lliga, el passat cap de setmana va finalitzar la temporada indoor de tir amb arc al Pavelló Poliesportiu de Constantí. Amb un total de 171 arquers va destacar la presència de Sebastià Juanola, campió del món d’arc nu, i de les campiones d’Espanya integrants del Club de Constantí: Maria Pitarch, medalla de bronze europea; Èlia Canales, medalla de plata dels Jocs Olímpics de la Joventut; i de Julia Galera, en arc recorbat. També van participar arqueres com Rosa Miñano i Xesca Chuecos, campiones d’Espanya d’arc nu en categoria Sènior.

Pel que fa al paper dels representants del club local, la temporada Indoor finalitza amb el quart lloc en el seu debut de la benjamí Ivet Pujol, l’aleví Ruth Escarré i la cadet Maria Laguardia. També s’han iniciat en aquesta lliga els novells del club Pau Recasens, Laura Durán i Marcos Carrillo. Per categories, l’aleví Arnau Borrell ha aconseguit la medalla de plata, Abril Pujol, a la categoria infantil, la medalla de bronze; la cadet i campiona d’Espanya, Júlia Galera, ha estat plata, i Maria Laguardia, en el seu debut, ha obtingut la quarta posició. El també cadet Miquel Marsal, després d’una magnífica temporada, finalitza en primer lloc. En la categoria júnior, el Club de  Constantí ha fet el triplet obtenint Èlia Canales l’or, Alba Ortega la plata, i Laura Pullès el bronze. En arc recorbat Sènior, l’or ha estat per a la junior de primer any, Maria Pitarch.

Ja en la divisió d’arc compost o politges, els cadets del club, Isaac Marquez i Mario Quesada van finalitzar la lliga sent plata i bronze respectivament. En arc compost sènior només van poder veure en la primera tirada de Lliga al campió de la World Cup Santi López, amb una gran marca, però ja sense més participacions. I per finalitzar la divisió de compost Èlia Esteve, una gran arquera de recent incorporació al club, ha guanyat la medalla de plata.

I el diumenge 16 de desembre es va celebrar el campionat de Catalunya a la població lleidatana de Torrefarrera. La poca llum i el fred van impedir fer bones marques però els més petits del club van tornar a engrandir el medaller del club. Es van fer dues rondes de classificació i eliminatòries des de semifinals. Així doncs, Ivet Pujol va aconseguir la medalla de bronze benjamí; l’aleví Arnau Borrell l’or; i les cadets Julia Galera i Maria Laguardia, la plata i el bronze respectivament, després de disputar unes emocionants eliminatòries contra Aina Pla d’Olesa i Aida Dominguez de les Franqueses. El també cadet Miquel Marsal, va aconseguir la medalla d’or després de fer un gran round classificatori i guanyar les dues eliminatòries de manera contundent.

Finalment, en arc de politges Mario Quesada i Isaac repeteixen les medalles de la lliga sent bronze i plata respectivament

Després de finalitzar l’any, el 2019 arriba amb les primeres cites esportives per al club, com seran el Campionat de Catalunya de les categories júnior, sènior i veterans que es disputaran el proper 27 de gener a Torrefarrera, una setmana després de la World Cup de Nimes, on el club de Constantí estarà representat amb els seus arquers més destacats.

 

 

Back to top