Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 700 infants participen de la Cantada d’una Nadala Conjunta

Més de 700 nens i nenes han participat aquest dimecres 19 de desembre de la cantada d’una nadala conjunta que s’ha fet a la plaça de les Escoles velles. Es tracta d’un dels actes inclosos en la programació nadalenca d’aquest any, una activitat coordinada per part de l’Escola Municipal de Músic Rafel Gibert Recasens, i que ha comptat amb la participació de l’alumnat de la Llar d’infants Gu-gu, i les Escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà.

Aquest ha estat el tercer any que s’ha fet aquesta activitat, i la nadala escollida per a l’ocasió ha estat  “M’agrada el Nadal”, de la música i compositora Dàmaris Gelabert. Des de l’Escola Municipal de Música, el seu director Josep Boada, ha destacat “el repte que suposava coordinar aquesta activitat” i ha volgut agrair “la tasca realitzada prèviament a les escoles, que treballen des de fa setmanes aquesta activitat”.

Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, destacava el fet “que l’activitat permet agermanar els alumnes de tots els centres educatius, i el fet positiu que suposa realitzar aquest tipus d’activitats conjuntes.”

Precisament, l’Escola de Música i la Biblioteca municipal coordinaran conjuntament una altra de les activitats que ja són tradicionals a la programació nadalenca. Serà el dijous 20 de desembre, a dos quarts de sis de la tarda a la Biblioteca municipal. Enguany l’acte porta per títol “Celebrem el Nadal!” i comptarà amb poemes, cançons, contes i molta música. Es tracta d’una activitat oberta i comptarà amb la participació de la Coral i el Conjunt Instrumental de Nivell Elemental de l’Escola de Música.

 

Back to top