Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí acull la 1a Trobada de Colles de Diables Infantils de la Comarca del Tarragonès

Aquest dissabte 19 de gener es farà a Constantí la 1a Trobada de Colles de Diables Infantils de la Comarca del Tarragonès. Un total de 8 colles i prop de 400 nens i nenes participaran d’aquest esdeveniment, que serveix per celebrar el 5è aniversari dels Diablons de Constantí. Els actes començaran a les 17.30 h amb una concentració a la Plaça de les Escoles Velles, i a partir de les 19 h s’iniciarà el Correfoc (Recorregut: Plaça de les Escoles Velles, Avinguda Onze de setembre, i arribada a la Plaça de la Generalitat). Un cop allà, tindrà lloc l’encesa de lluïment, i hi haurà també una sorpresa, amb la col·laboració del Club de Tir amb Arc Constantí.

Un acte que organitza l’Associació dels Amics de la Colla C.O.C.A, i que comptarà amb la presència de les colles infantils de Diables de  la Pobla de Mafumet, Altafulla, Torredembarra, Tarragona, El Catllar, el Morell i la Canonja, a banda dels Diablons de Constantí

Back to top