Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pregó i l’entrega de distincions honorífiques donen el tret de sortida a la Festa Major d’Hivern a Constantí

Més d’una trentena d’activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’Hivern de Constantí, la Festa de Sant Sebastià, que arrenca oficialment aquest divendres dia 18 i que s’allargarà fins el 10 de febrer. Tot i que ja s’han realitzat alguns actes previs, el tret de sortida oficial arribarà amb el Pregó, que aquest any tindrà com a protagonista Àngel Lluís Miguel Rodríguez, Director de l’Institut Pere Martell i reconegut recentment per la Generalitat de Catalunya amb el Premi del Consell Català de Formació Professional. Després del pregó es farà l’entrega dels tradicionals premis i distincions honorífiques a diverses entitats i personalitats del poble. Per finalitzar l’acte del Pregó es farà entrega dels premis del 3r Concurs d’aparadors nadalencs, que es va realitzar durant el passat Nadal amb la participació de diversos comerços del municipi, i també del 1r Concurs de Guarniment de Balcons Nadalencs. També s’entregaran els premis del Concurs Fotogràfic Instagram de Nadal. Els actes de divendres dia 18 també inclouen un Sopar de Festa Major i Ball amb l’Orquestra Atalaia al Pavelló Poliesportiu.

Els actes continuaran dissabte dia 19 amb el Concert Jove, que s’emmarca dintre dels actes de celebració dels 10 anys de Constantí Ràdio, i que comptarà amb les actuacions del cantautor Joan Rovira, el grup de versions U-Rock, i l’actuació musical del DJ Carles Navarro. Un altre dels actes destacats del programa tindrà lloc durant la tarda del dissabte dia 19, amb la 1a Trobada de Colles  de Diables Infantils de la Comarca del Tarragonès, organitzada per l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A

El diumenge 20 de gener, Diada de Sant Sebastià, concentrarà com és habitual els actes més tradicionals de la Festa Major, amb el Solemne Ofici en honor a Sant Sebastià i la benedicció de les coques, al Pavelló Poliesportiu, la ballada de sardanes al davant l’Ajuntament amb la Cobla Reus Jove i el Ball de Festa Major, amb l’Orquestra La Chatta.

Els actes continuaran el diumenge 27 de gener amb un altre dels plats forts d’aquesta Festa Major d’Hivern, l’espectacle d’humor que protagonitzarà l’actor Javi Sancho al Pavelló Poliesportiu. Les entrades per assistir a aquest show tenen un preu de 5  €uros i es poden comprar anticipadament a l’OAC de l’Ajuntament.  El mateix diumenge 27, al llarg del matí, tindrà lloc una nova Trobada Gegantera.

Durant la Festa Major es realitzaran diverses activitats organitzades per les entitats esportives,  com el Festival organitzat pel club de Gimnàstica  Estètica, els partits de futbol del Centre d’Esports Constantí, i els de bàsquet amb els equips del Club Bàsquet Constantí.

L’apartat cultural també tindrà un gran protagonisme durant aquesta Festa Major, i el darrer dia de la Festa Major es farà l’entrega dels XII Premis Literaris Constantí 2018, “Relats de Festa”, amb la presentació del Llibre que recull els millors textos presentats a concurs.

Back to top