Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un curs de vetllador escolar a Constantí

Un total de 20 persones han començat aquesta setmana un curs de vetllador/a escolar a Constantí. El curs, que impulsa la Oficina Municipal de Treball de Constantí, finalitzarà el proper dia 1 de febrer.

En els darrers anys la figura del vetllador escolar ha anat tenint una major presència i importància en les escoles ordinàries dins el marc de l’escola inclusiva. En aquest sentit, aquest curs pretén formar en les funcions principals del vetllador escolar facilitant uns coneixements bàsics i recursos necessaris per a la tasca de suport escolar als infants, amb necessitats educatives especials (NEE).

L’objectiu del curs és aprendre a reflexionar sobre la importància de generar espais inclusius que afavoreixin l’atenció a la diversitat, adquirir eines i recursos per al suport educatiu i el treball amb infants amb NEE, adquirir coneixements bàsics sobre el desenvolupament maduratiu dels infants amb NEE, conèixer i aprendre les actuacions bàsiques de cura i higiene personal, i molt més.

Back to top