Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Medalla d’or a la Copa d’Espanya per a l’equip Júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí

L’equip Júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí ha aconseguit la medalla d’or a la primera fase de la Copa d’Espanya, celebrada aquest cap de setmana a Sagunt (València). Les de Constantí s’han emportat la primera posició en la categoria del programa curt, obtenint així la primera posició en el rànking estatal.

Les gimnastes constantinenques van fer un bon paper en la jornada classificatòria de dissabte, aconseguint la classificació per a les finals de diumenge, assolint de manera brillant aquesta medalla d’or. D’aquesta manera, l’equip júnior s’ha guanyat la classificació per a la Copa del Món,  que s’ha de fer a Sofía (Bulgària) al març, i a Singapur a l’abril.

El Club s’ha mostrat molt satisfet dels resultats de l’equip júnior, ja que estrenaven nou programa en aquesta competició. Des de l’entitat, la seva presidenta Maribel Castro ha assegurat que “la temporada només acaba de començar però estic convençuda que serà un gran èxit, no només per aquest equip si no també per les categories infantils.”

En aquesta 1ª Fase de la Copa d’Espanya, el Club Gimnàstica Estètica ha estrenat la modalitat del programa curt. L’objectiu d’aquest programa es mostrar a les gimnastes la tècnica de la gimnàstica estètica de grup (GEG), el treball bilateral i les capacitats físiques. Aquest programa ofereix una manera fàcil d’introduir-se aquest esport i és pot portar a terme amb conjunts a partir de quatre gimnastes. La GEG es una modalitat de la gimnàstica basada en els moviments naturals de tot el cos. La filosofia d’aquest esport es basa en l’harmonia, el ritme i la dinàmica combinada amb la dansa.

Back to top