Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí i Sorea creen un fons de solidaritat per ajudar famílies en risc d’exclusió social

Aquest migdia s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí l’acte de signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’empresa Sorea, per a la creació d’un Fons de Solidaritat adreçat al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social amb l’objectiu de facilitar l’accés al consum bàsic d’aigua potable al seu habitatge. L’empresa es compromet a destinar una dotació de 2.000 €uros, i el  conveni de col·laboració tindrà una vigència d’un any. L’acte de signatura del conveni ha anat a càrrec de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i del sr. Daniel Colilla, gerent territorial de Sorea.

Concretament, aquest Fons de Solidaritat és un ajut que comportarà l’exempció del pagament de la factura de l’aigua a aquelles persones que estiguin en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica. Es tracta d’un conveni de col·laboració que ja s’està desenvolupant a Constantí des de l’any 2015, i del qual s’han pogut beneficiar prop d’una cinquantena de famílies al municipi.

L’aplicació d’aquest Fons queda supeditada a que el consistori autoritzi, en els terminis establerts, els mecanismes previstos en el Protocol Regulador de Mesures Contra la Pobresa Energètica i la Vulnerabilitat Econòmica en allò que fa referència a l’emissió dels informes sobre la situació de risc d’exclusió per part dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Les persones que compleixin els requisits establerts per l’Ajuntament i vulguin acollir-se a l’ajut del Fons de Solidaritat, es podran adreçar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Constantí per a efectuar la corresponent sol·licitud via instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

 

Back to top