Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’empresa del jove constantinenc Adrià Maceira rep el premi a l’startup més prometedora de l’IQS Tech Fest 2019

L’empresa del constantinenc Adrià Maceira, CreatSens Health, ha rebut el premi a l’startup més prometedora de l’IQS Tech Fest 2019, el primer festival d’startups industrials d’Europa, que se celebrava el passat 24 de gener a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. El premi arribava després que el passat 18 de gener l’Ajuntament de Constantí atorgués a Adrià Maceira el Premi Tulcis al mèrit empresarial 2018, una de les Distincions Honorífiques que el consistori ha concedit aquest últim any. L’empresa, a més, ha estat guardonada amb diferents premis tant nacionals com internacionals pel seu caràcter innovador, entre ells en el certamen Innolabs Ideas Contest de París i el premi Empresa Tarragona Impulsa 2018

CreatSens Health, empresa derivada de la Universitat Rovira i Virgili, treballa en la creació de tecnologies per controlar el progrés de la Malaltia Renal Crònica  a través de l’anàlisi de paràmetres bioquímics de la sang. L’empresa desenvolupa actualment un dispositiu mèdic capaç de determinar la concentració de creatinina a través d’una gota de sang, de manera simple i ràpida.

Es tracta d’una tecnologia, que un cop aplicada en el sistema sanitari, podrà contribuir a optimitzar els  seus recursos a través de la generació d’informació clínica rellevant a temps real, facilitant així la presa de decisions dels metges. CreatSens Health viatjarà a Boston per continuar impulsant la seva tecnologia en el programa d’immersió Richi Entrepreneurs.

Back to top