Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Presentació dels Pressupostos Participatius

El proper dilluns 11 de febrer, a les 12 h, es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí la presentació pública del projecte de Pressupostos Participatius. Per tal de donar-lo a conèixer a tota la ciutadania, es realitzarà una sessió informativa i de difusió àmplia del procés, dels seus objectius i de les fases que el formen. Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació del municipi, mitjançant el qual la ciutadania pot proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa. Aquest procés de Pressupost Participatiu atorga a la ciutadania empadronada al municipi de 16 anys o més, la capacitat de decidir com es destinaran 100.000 €uros de la partida d’inversions del pressupost municipal per l’any 2019.

Back to top