Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs de mosso de magatzem

Un total de 16 alumnes ha iniciat aquesta setmana a Constantí un nou curs de mosso de magatzem, convocat per l’Oficina Municipal de Treball.

El curs s’allargarà fins el dia 14 de març, es realitza de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores, a la Biblioteca Municipal.

Amb una durada de 36 hores, els objectius del curs es basen en obtenir les competències bàsiques per a ser mosso de magatzem, nocions d’higiene postural, la teoria i pràctica del tipus de maquinària, la logística de l’emmagatzematge, l’expedició i preparació de comandes, la gestió d’estocs i la classificació dels productes, entre d’altres.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

Back to top