Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí es prepara per viure un intens cap de setmana de Carnaval

Entre aquest dissabte dia 9 i diumenge 10 de març es faran els actes centrals del Carnaval 2019 a Constantí. El dissabte dia 9 a la tarda, a partir de les 17.30 h. tindrà lloc la concentració de comparses a la Plaça de la Generalitat, des d’on a les 18 h. s’iniciarà la rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi. En total, seran 11 entitats i 350 persones que hi participaran.

La sortida es farà des de la Plaça de la Generalitat  i transcorrerà pels següents carrers: carrer Gaudí, carrer dels Horts, carrer Les Creus, carrer Major, carrer Sant Pere, carrer Barcelona, carrer Girona, i un tram de l’Avinguda 11 de Setembre fins arribar al Pavelló Poliesportiu, on es traslladarà des de les 19.30 h. i fins la matinada tota la gresca i la disbauxa de la celebració, a la tarda amb el Ball Infantil de disfresses amb l’actuació musical d’Albercocks, i posteriorment amb el Ball de Carnaval amb l’actuació musical dels DJ’s Ferry Lip i Dj Rulu.

Una de les novetats d’aquest any és que l’entrega dels premis a les millors comparses es farà el diumenge 10 de març, durant l’acte d’enterrament del rei Carnestoltes. Aquesta jornada de diumenge arrencarà a les 18.30 h. des del Pavelló Poliesportiu, amb la processó de l’enterrament del Rei Carnestoltes que arribarà fins al Parc de la Muralla. Un cop allà, es farà la tradicional cremada del ninot i s’entregaran els premis a les tres millors comparses participants a la rua del carnaval del dissabte: 1r Premi: 400 euros, 2n Premi: 300 euros i 3r Premi: 200 euros. Els actes finalitzaran amb una Sardinada popular, al mateix Parc de la muralla.

 

Back to top