Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èxit de participació en els actes del Carnaval de Constantí

Constantí ha viscut aquest cap de setmana els actes centrals d’un multitudinari Carnaval, en una edició que un any més ha estat tot un èxit de participació. En aquesta ocasió, a la tradicional rua pels carrers del municipi hi han pres part unes 350 persones i un total d’11 comparses.  Les comparses es van concentrar a la plaça de la Generalitat des d’on van iniciar el recorregut per diversos carrers fins a arribar al Pavelló Poliesportiu, on ja al vespre va tenir lloc un ball de disfresses infantil amenitzat per la música en directe a càrrec d’Albercok’s. Posteriorment va tenir lloc un sopar de motxilla, que també va ser tot un èxit de participació.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Constantí, Meritxell Cano, ha fet un balanç molt positiu del transcurs del Carnaval. Cano ha explicat a Constantí Ràdio que ha estat un carnaval amb una elevada participació a totes les activitats, tant a la rua del dissabte a la tarda, com al ball infantil de disfresses i al sopar de motxilla al Pavelló Poliesportiu. La regidora de Festes ha volgut agrair la participació i la implicació de totes les entitats que han col·laborat en l’edició d’aquest any.

Una de les novetats ha estat que l’entrega dels premis a les millors comparses es va fer ahir diumenge, durant l’acte d’enterrament del Rei Carnestoltes. La jornada arrencava amb la processó de l’enterrament, que va anar des del Pavelló fins al Parc de la Muralla. Un cop allà, es va fer la tradicional cremada del ninot i es van entregar els premis a les tres millors comparses participants en la rua del carnaval del dissabte.

El primer premi, dotat amb 400 euros, va ser per la colla “Confeti”, que anaven disfressats de pops i submarinistes. El segon premi, dotat amb 300 euros, va ser per a la comparsa que anaven caracteritzats del vídeojoc de Super Mario Bros. I el tercer premi, de 200 euros, se’l va endur l’Associació d’Amics de la Cola C.OC.A. i la seva paròdia sobre la situació de l’Església Parroquial de Sant Feliu Màrtir de Constantí, tancada al culte des de març de 2016.

Back to top