Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inicia una campanya per fomentar les matriculacions als centres educatius del municipi

L’Ajuntament de Constantí,  a través de la seva regidoria d’Ensenyament, conjuntament amb l’escola Centcelles, el col·legi Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí, impulsen una campanya per fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi de cara al pròxim curs escolar 2019-2020.

Amb el lema, “Junts, Fem poble. Fem Escola” la campanya s’inicia aquesta mateixa setmana, quan els centres ofereixen les habituals jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer el seu funcionament, el seu professorat i el seu projecte educatiu, abans d’iniciar-se el període de preinscripció, que es realitzarà entre el 29 de març i el 9 d’abril. Durant aquests dies es distribuiran cartells i banderoles de la campanya a diversos espais del municipi, als mateixos centres i als equipaments municipals. A més, la campanya es reforçarà a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Constantí.

En el cas de l’escola Mossèn Ramon Bergadà les jornades de portes obertes es faran aquesta setmana, els dies 13,14,15 de març, en l’horari lectiu de l’escola, de 9 a 17 h. Per la seva banda, l’escola Centcelles rep aquest dimecres dia 13 a les 10 h. una visita dels alumnes de P-2 de la Llar d’infants Gu-gu. De dimecres a divendres, en diferents horaris s’obriran les portes dels centres a les noves famílies, per tal que coneguin de primera mà el funcionament i el projecte educatiu del centre. A més, durant tota aquesta setmana, l’escola ofereix jornades de portes obertes a les famílies dels actuals alumnes del centre, amb activitats a l’aula per compartir una estona de classe amb el seu fill o filla.

Back to top