Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tu pots! II Jornada Solidària per a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat

Aquest proper dissabte 18 de maig, al llarg de tot el dia, tindrà lloc a la Plaça de les Escoles Velles: “Tu Pots!”, la 2a edició d’aquesta Jornada Solidària que aquest any estarà dedicada a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat (en col·laboració amb la Fundació Topromi i la Mar Blava Fundació Privada).  Des de les 12 del migdia hi haurà tallers de mandales, maquillatge artístic, exhibició de Fletxes solidàries amb el Club de Tir amb arc Constantí, i Taller de creativitat. A les 16.30 h. s’iniciarà una Festa Hippie amenitzada amb música dels anys 70, i seguidament tindrà lloc un concurs benèfic al millor estilisme inspirat en el Món Hippie (anys 70). A les 18.30 hi haurà una actuació musical a càrrec del saxofonista Manu Reco, i un espectacle de màgia a càrrec del Mag Black. I a les 20 h. tindrà lloc una Desfilada de moda amb la col·laboració de diversos establiments locals.

Back to top