Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre al públic la nova zona de jocs infantils al Parc de les Escoles Velles

Aquest dimecres 15 de maig s’ha obert novament al públic al públic el Parc de les Escoles Velles. Durant les darreres setmanes l’Ajuntament de Constantí ha realitzat obres de renovació i millora de la zona de jocs infantil ubicada al Parc de les Escoles Velles. Es tracta d’una de les accions contemplades dintre del pla de millora dels parcs i zones infantils del nostre municipi, amb l’objectiu de fer-los més atractius i moderns. Amb aquesta actuació, s’han retirat alguns dels elements que havien quedat obsolets al parc, i s’ha instal•lat una nova atracció infantil en forma d’una gran torre de jocs “Modus XL”, destinada a nens i nenes de 6 a 14 anys, amb múltiples tobogans, lianes, túnels i eslàlom.

L’àrea infantil té una superfície de 203 m2, i la superfície de joc, d’uns 95 metres quadrats. Tota la parcel•la s’ha dotat d’un paviment de cautxú de seguretat, i a més tots els elements tenen resistència antivandàlica.

L’objectiu d’aquestes actuacions és oferir als nostres infants espais per tal que puguin gaudir del seu temps d’oci en les millors condicions possibles.

 

Back to top