Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la temporada d’estiu a la piscina municipal

Aquest dissabte 22 de juny s’inicia la temporada d’estiu a la piscina municipal de Constantí. Fins el dia 11 de setembre, l’equipament estarà obert cada dia de dilluns a diumenge de 12 a 20 h. Per tal d’accedir a la piscina es poden adquirir els abonaments per a tota la temporada d’estiu per a adults, pensionistes i gent gran, infantils o l’abonament familiar; o bé entrades puntuals (1 dia). Aquesta temporada es manté la possibilitat d’adquirir abonaments setmanals o bé per 10 dies. Aquest any hi haurà també la possibilitat d’obtenir descomptes i preus exclusius per als abonats al Gimnàs del Pavelló Poliesportiu. Pel que fa a les inscripcions i els abonaments es poden fer al Pavelló Poliesportiu municipal.

Per altra banda, durant els mesos de juliol i agost s’oferiran els habituals cursos de natació . Els cursets de natació s’oferiran de l’1 al 26 de juliol, i del 29 de juliol al 30 d’agost. Els cursos que es podran realitzar aquest any són d’iniciació per a nens i nenes, de perfeccionament, de familiarització (per a nens i nenes de 3 a 6 anys), i cursos de natació per a la gent gran. A més, s’ofereix la possibilitat de fer els cursos per quinzenes (17,50 euros) o bé durant el mes sencer (35 euros).

Tota la informació: CARTELERIA PISCINA 2019 (ABONAMENTS, CURSETS, ENTRADES)

Back to top