Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna el cicle “Estiu a la Fresca” per animar les nits de juliol a Constantí

Amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí ha programat un any més el cicle d’activitats “Estiu a la Fresca”, tot un seguit de propostes a l’aire lliure i de caràcter gratuït que s’allargaran durant el mes de juliol fins l’arribada de la Festa Major. Les activitats del cicle “Estiu a la Fresca” complementaran la programació musical del III Cicle de Concerts a Centcelles, que cada dijous de juliol oferirà propostes musicals de qualitat en el marc incomparable de la vil·la romana de Centcelles.

Exhibicions de ball flamenc i de balls country, uns sortida pel litoral tarragoní i un espectacle de circ són algunes de les variades propostes que es realitzaran cada divendres del mes de juliol a la Plaça de les Escoles Velles

Els actes s’iniciaran el divendres 5 de juliol amb una actuació de Ball Flamenc a càrrec de  l’Associació de Ball Flamenc Azabache. Una setmana més tard, el divendres 12 de juliol, el grup Crazy Boots oferirà una exhibició de Country Line Dance.

El divendres 19 de juliol s’ha programat una sortida pel litoral de Tarragona, des de Torredembarra fins a Altafulla. Els participants s’han d’inscriure prèviament a l’OAC de l’Ajuntament de l’1 al 15 de juliol, a un preu de 3 €uros.

Els actes del cicle “Estiu a la fresca” del mes de juliol finalitzaran el divendres 26 de juliol amb un Espectacle de Circ a càrrec de la Companyia Passabarret.

Back to top