Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un Curs d’operacions auxiliars de serveis administratius

Un total de 10 persones han iniciat aquest mes de juny el Curs d’Operacions auxiliars de serveis administratius generals convocat per l’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball.

El curs finalitzarà el dia 11 d’octubre d’aquest 2019, amb una durada de 390 hores teòriques + 40 hores de Formació Complementària + 40 hores pràctiques. Va adreçat a persones majors de 16 anys, i prioritàriament, que es troben en situació d’atur i demandants d’ocupació. S’imparteix en horari de nou del matí a tres de la tarda, a l’aula Arxiu de la Biblioteca Municipal de Constantí. Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i permetrà l’obtenció de certificat de professionalitat.

Les unitats de competència consisteixen en realitzar i integrar operacions de suport administratiu bàsic, transmetre i rebre informació operativa en gestions rutinàries amb agents externs de l’organització; i realitzar operacions auxiliars de reproducció i arxiu en suport convencional o informàtic.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina.

 

Back to top